10 skvelých tipov na zdravú stravu pri používaní FIT POSTAVY

 

Užívanie FIT POSTAVY je veľmi efektívne pri redukcii telesného tuku a výstavbe svalov, no ak chcete dosiahnuť maximálne výsledky, zdravé stravovanie je rovnako dôležité. Tu je 10 tipov na zdravú stravu, ktoré vám pomôžu dosiahnuť vaše ciele rýchlejšie a udržať si dlhodobo zdravý životný štýl.

1. Jedzte vyváženú stravu

Pri redukcii telesného tuku je dôležité dodržiavať vyváženú stravu. To znamená konzumáciu rôznych potravín, ktoré vám poskytnú všetky nevyhnutné živiny. Zahrňte do svojho jedálnička množstvo ovocia, zeleniny, celozrnných obilnín, bielkovín a zdravých tukov.

2. Dodržiavajte pravidelné stravovanie

Jedzte 5-6 malých jedál denne namiesto 3 veľkých. Toto vám pomôže udržať hladinu cukru v krvi stabilnú, zabraňuje nadmernému hladu a môže zvýšiť váš metabolizmus.

3. Hydratácia

Pite dostatok vody počas dňa. Hydratácia je nevyhnutná pre optimálne fungovanie tela a môže tiež pomôcť v kontrole hladu.

4. Vyhnite sa pridaným cukrom

Pridané cukry sa nachádzajú v mnohých potravinách a nápojoch a môžu prispieť k prírastku hmotnosti. Snažte sa obmedziť konzumáciu sladených nápojov, sladkostí a vysoce spracovaných potravín.

5. Jedzte dostatok bielkovín

Bielkoviny sú kľúčové pre svalový rast a obnovu, a tiež môžu pomôcť pocítiť sa sýtejším. Zdroje bielkovín zahŕňajú mäso, ryby, vajcia, mliečne výrobky, strukoviny a orechy.

6. Zahrňte do stravy zdravé tuky

Zdravé tuky, ako sú tie, ktoré sa nachádzajú v avokáde, orechoch, semienkach a olivovom oleji, môžu prispieť k sýtosti a poskytnúť telu dôležité živiny.

7. Obmedzte konzumáciu alkoholu

Alkohol obsahuje mnoho prázdnych kalórií a môže zvýšiť chuť do jedla. Ak sa snažíte schudnúť, je dobré obmedziť jeho konzumáciu.

8. Pridajte viac vlákniny

Vláknina môže pomôcť zvládať hlad a podporuje zdravie tráviaceho systému. Zdroje vlákniny zahŕňajú celozrnné obilniny, ovocie, zeleninu a strukoviny.

9. Plánovať jedlá vopred

Plánovanie jedál vám pomôže udržať sa na správnej ceste a zabráni nezdravým rozhodnutiam v poslednej chvíli. Vytvorte si týždenný jedálniček a vopred si pripravte jedlá.

10. Užívajte FIT POSTAVA podľa pokynov

FIT POSTAVA by mal byť súčasťou vášho zdravého stravovacieho plánu. Uistite sa, že ho užívate podľa pokynov na etikete a konzultujte sa so svojím zdravotníckym pracovníkom alebo výživovým poradcom, aby ste zabezpečili, že vám prinesie najlepšie možné výsledky. S týmito 10 tipmi a FIT POSTAVOU môžete začať svoju cestu k zdravej a fit postave hneď dnes!