Ako FIT POSTAVA kolagén zlepšuje elasticitu pokožky a vlasy?

 
 
Zdravá strava a cvičenie sú kľúčové pre dosiahnutie fit postavy. Avšak, aj keď máte zdravý životný štýl, môže sa stať, že vaša pokožka a vlasy nedosahujú požadovanú kvalitu a vzhľad. Pretože koža a vlasy sú prvé, čo si ostatní všimnú, zlepšenie ich vzhľadu je pre mnohých dôležité.
 
Kolagén typu I a kyselina hyaluronová obsiahnuté vo FIT POSTAVA doplnku výživy sú zlúčeniny, ktoré sa bežne používajú na zlepšenie vzhľadu kože a vlasov. Kolagén typu I je jednou z najdôležitejších bielkovín v tele a tvorí základ kože, kostí a šliach. Kyselina hyaluronová je zase zložka, ktorá sa prirodzene vyskytuje v koži a pomáha udržiavať ju hydratovanú.
 
Keď sa kolagén typu I kombinuje s kyselinou hyaluronovou, výsledkom je zmes, ktorá je schopná zlepšiť elasticitu pokožky a vlasov. Táto zmes pomáha pri tvorbe nových buniek a zároveň znižuje tvorbu vrások. Okrem toho, kyselina hyaluronová pomáha hydratovať pokožku a vlasy, čo znižuje ich suchosť a lámavosť.
 
Existuje niekoľko spôsobov, ako užívať kolagén typu I s pridanou kyselinou hyaluronovou. Jednou z možností je pravidelné užívanie kolagénu FIT POSTAVA, ktorý môže pomôcť dosiahnuť fit postavu a zlepšiť elasticitu pokožky a vlasov.