Prečo sa rozhodnúť pre DUŠEVNÚ POHODU ?

V dnešnej dobe, keď sa stres a úzkosť stávajú súčasťou nášho každodenného života, je dôležité nájsť prírodné zdroje, ktoré nám môžu pomôcť zlepšiť náladu a znížiť úzkosť. Existuje veľa zdrojov látok, ktoré sa ukázali ako prospešné pre našu emocionálnu pohodu. V tomto článku sa pozrieme na vitamin B9 (kyselinu listovú), rozchodnicu ružovú, horčík a D-limonén a ich účinky na zlepšenie nálady a boj proti úzkosti.

  1. Vitamin B9 (kyselina listová): Vitamin B9, známy aj ako kyselina listová, je dôležitým vitamínom zo skupiny B. Jeho pravidelný príjem môže mať pozitívny vplyv na náladu a emocionálny stav. Kyselina listová je známa svojou úlohou pri tvorbe neurotransmiterov, ktoré ovplyvňujú náladu a emocionálnu stabilitu. Nedostatok kyseliny listovej sa dokonca spojil s depresiou a úzkosťou. Je dôležité zahrnúť potraviny bohaté na kyselinu listovú do svojej stravy, ako sú zelené listové zeleniny, citrusové plody, fazuľa a celozrnné výrobky.

  2. Rozchodnica ružová: Rozchodnica ružová, známa aj ako Rhodiola rosea, je bylina s adaptogénnymi vlastnosťami. Tieto vlastnosti pomáhajú organizmu lepšie zvládať stres a zlepšovať náladu. Rozchodnica ružová je tradične používaná v tradičnej medicíne na zvýšenie energetického výkonu a zlepšenie nálady. Niektoré štúdie tiež naznačujú, že rozchodnica ružová môže pomôcť zmierniť príznaky úzkosti a depresie. Táto bylina je dostupná vo forme extraktov alebo potravinových doplnkov.

  3. Horčík: Horčík je minerál, ktorý hrá dôležitú úlohu vo fungovaní nášho nervového systému. Nedostatok horčíka sa spojil so zvýšeným rizikom vzniku úzkosti a depresie. Pravidelný príjem horčíka môže pomôcť zlepšiť náladu a znížiť príznaky úzkosti. Horčík je obsiahnutý v potravinách, ako sú špenát, orechy, semená a celozrnné výrobky. Ak je príjem horčíka nedostatočný, môžete zvážiť doplnenie ho formou potravinového doplnku.

  4. D-limonén: D-limonén je prírodná látka, ktorá sa nachádza v citrusových plodoch, najmä citronovníku pomarančovom. Táto látka má antidepresívne a upokojujúce účinky, ktoré môžu pomôcť zlepšiť náladu a znížiť úzkosť. Okrem toho má D-limonén aj protizápalové vlastnosti a podporuje zdravie imunitného systému. Pravidelná konzumácia čerstvého citrusového ovocia môže byť prospešná pre zlepšenie nálady a celkovú pohodu.

 

Ak hľadáte prírodné spôsoby zlepšenia nálady a zníženia úzkosti je dôležité mať na pamäti rôzne látky, ktoré môžu mať pozitívny vplyv na náš emocionálny stav. DUŠEVNÁ POHODA je unikátny doplnok výživy, ktorý obsahuje klinicky overené účinky látok, je 100% prírodným produktom a neviaže sa na lekársky predpis. Užívajte si duševnú pohodu aj Vy.

 

Dusevna pohoda final - trojbalenie