Vegánsky kolagén OVODERM: Zázrak alebo účinný prostriedok?

 

Kolagén je najrozšírenejším bielkovinovým materiálom v našom tele, tvoriacim štruktúru nášho pokožky, vlasov, nechtov, kostí a kĺbov. Tradične sa kolagén získava z živočíšnych zdrojov, čo vytvára výzvu pre tých, ktorí sa rozhodli pre vegánsky životný štýl. Vegánsky kolagén OVODERM je alternatívou, ktorá sa v posledných rokoch stáva obľúbenou. Je to však účinný prostriedok?

Čo je OVODERM?

OVODERM je špeciálny druh vegánskeho kolagénu, ktorý je získavaný z membrány vajec. Aj keď je to stále živočíšny produkt, je to etická a udržateľná alternatíva pre tých, ktorí chcú vyhnúť produkty pochádzajúce z mäsa. OVODERM je bohatý na kolagén typu I a typu V, ktoré sú kľúčové pre zdravie pokožky a kĺbov.

Výhody OVODERMU

OVODERM má niekoľko výhod, ktoré ho robia účinným prostriedkom pre zdravie pokožky a kĺbov. Po prvé, je bohatý na aminokyseliny, ktoré sú potrebné pre tvorbu kolagénu v tele. Tieto aminokyseliny môžu pomôcť zlepšiť hydratáciu a elasticitu pokožky, čím pomáhajú znižovať viditeľnosť vrások a jemných liniek.

Po druhé, OVODERM môže pomôcť pri podpore zdravých kĺbov. Štúdie ukázali, že kolagén môže pomôcť zmierniť príznaky osteoartritídy a iných degeneratívnych ochorení kĺbov. To je dôležité pre tých, ktorí chcú udržať aktívny a zdravý životný štýl.

OVODERM ako alternatíva k živočíšnym kolagénom

Pre vegánov a vegetariánov je OVODERM účinnou alternatívou k živočíšnym kolagénom. Môže poskytnúť všetky výhody kolagénu bez nutnosti konzumovať mäso alebo iné živočíšne produkty. To je dôležité pre tých, ktorí sa snažia žiť eticky a udržateľne. 

Jedná sa o doplnok výživy vhodný pre  pokožku, vlasy a nechty na báze vaječnej škrupiny. Klinický výskum ukazuje pozitívny vplyv na elasticitu a pigmentáciu pokožky už pri užívaní 300 mg vaječných škrupín denne. Tri nezávislé klinické štúdie preukázali spevnenie a revitalizáciu pokožky a jeho účinnosť pri znižovaní postupnej straty elasticity pokožky charakteristickej pre starnúcu pokožku.

Ovoderm® bol kladne prijatý až 94% užívateľmi pre celkové zlepšenie  stavu svojej pleti už po dvoch mesiacoch užívania tohto kolagénu. Tento kolagén je vhodný takmer pre každého, vrátane alergikov na ryby a ovo-vegetariánov. 

 

OVODERM nie je zázrakom v tradičnom zmysle slova, ale je určite účinným prostriedkom pre tých, ktorí hľadajú zlepšiť zdravie svojej pokožky a kĺbov. Je bohatý na aminokyseliny potrebné pre tvorbu kolagénu, podporuje zdravie pokožky a kĺbov a je etickou alternatívou k živočíšnym kolagénom. Pre tých, ktorí hľadajú zdravý, udržateľný a etický spôsob, ako podporiť svoje zdravie a krásu, OVODERM môže byť ideálnym riešením.