OVODERM - ovovegánsky kolagén s úžasnými výsledkami

Kolagén OVODERM je unikátny prírodný doplnok získavaný z vaječných škrupín, ktorý ponúka množstvo výhod pre zdravie pokožky, vlasov a nechtov. Tento špeciálny kolagén obsahuje typy kolagénu I, V a X, hyalurónovú kyselinu a elastín, čím poskytuje komplexnú starostlivosť a podporu pre naše telo. Poďme sa podrobne pozrieť na účinky OVODERM a prečo je taký významný pre naše zdravie.

OVODERM je získavaný z vaječných škrupín, čo z neho robí ekologický a udržateľný zdroj kolagénu. Tento proces využíva 100% obnoviteľnú energiu a je bez chemických prísad, čím minimalizuje dopad na životné prostredie. Vaječné škrupiny sú bohaté na kolagén, elastín, hyalurónovú kyselinu a viac ako 400 rôznych proteínov, ktoré podporujú zdravie pokožky, vlasov a nechtov.

postava 7

Benefity pre pokožku

Jednou z najvýznamnejších výhod OVODERM je jeho schopnosť zlepšiť elasticitu a hydratáciu pokožky. Klinické štúdie preukázali, že užívanie OVODERM môže zvýšiť produkciu kolagénu a elastínu v pokožke, čo vedie k jej pevnosti a pružnosti. Napríklad štúdia ukázala, že po 60 dňoch užívania OVODERM sa transepidermálna strata vody znížila o 43,2%, čo výrazne zlepšilo hydratáciu pokožky .

OVODERM obsahuje antioxidanty, ktoré chránia pokožku pred oxidačným stresom a UVB žiarením, čím znižujú tvorbu vrások a hyperpigmentácie. V klinických štúdiách bolo preukázané, že OVODERM zvyšuje elasticitu pokožky o 13,3% a zlepšuje pevnosť pokožky o 65,8%. Tieto výsledky ukazujú, že OVODERM môže výrazne spomaliť proces starnutia pokožky.

Podpora pre vaše vlasy

OVODERM poskytuje intenzívnu hydratáciu vlasom, čím zlepšuje ich objem a lesk. Kombinácia kolagénu, hyalurónovej kyseliny a elastínu zlepšuje celkový vzhľad vlasov a podporuje ich zdravý rast. Klinické štúdie tiež ukazujú, že pravidelné užívanie OVODERM môže zvýšiť pevnosť a hrúbku vlasov .

Zdravie nechtov

Klinické štúdie preukázali, že OVODERM zlepšuje rýchlosť rastu nechtov a zvyšuje ich pevnosť. Pravidelné užívanie môže pomôcť predchádzať lámavosti a štiepeniu nechtov, čo je častý problém mnohých ľudí.

vecteezy_broken-egg-shells-in-close-up_43340501

Ekológia na prvom mieste

OVODERM je príkladom udržateľného využívania zdrojov. Vaječné škrupiny, ktoré by inak skončili ako odpad, sú efektívne využité na výrobu vysokokvalitného kolagénu. Tento proces nielenže minimalizuje odpad, ale tiež znižuje emisie skleníkových plynov, čím prispieva k ochrane životného prostredia.

ovoderm najdete v produkte FitPostava 

OVODERM často nájdeme v kombinácii s ďalšími zložkami, ako je vitamín C, biotín a zinok, ktoré podporujú jeho účinky. Vitamín C je nevyhnutný pre syntézu kolagénu a zlepšuje jeho absorpciu v tele. Biotín prispieva k zdraviu vlasov a nechtov, zatiaľ čo zinok podporuje imunitný systém a celkové zdravie pokožky.

Jedna z klinických štúdií preukázala, že pravidelné užívanie 300 mg OVODERM denne počas 60 dní viedlo k výraznému zlepšeniu elasticity pokožky a zníženiu transepidermálnej straty vody o 43,2%. Štúdia tiež preukázala zlepšenie pevnosti pokožky o 65,8% a zníženie vrások.  Ďalšia štúdia potvrdila, že OVODERM dokáže znížiť oxidačný stres v pokožke tým, že zvyšuje hladiny antioxidačného enzýmu SOD1, čo chráni bunky pred poškodením .

 NaturLab_fitpostava_benefity_web

Kolagén OVODERM je výnimočný prírodný produkt, ktorý poskytuje široké spektrum výhod pre zdravie pokožky, vlasov a nechtov. Jeho ekologický spôsob získavania a vysoká účinnosť ho robia ideálnou voľbou pre každého, kto hľadá prírodné riešenia pre zlepšenie svojho vzhľadu a zdravia. Kombinácia s ďalšími výživnými látkami, ako je vitamín C, biotín a zinok, ešte viac zvyšuje jeho účinky, čím poskytuje komplexnú podporu pre celkové zdravie a krásu.